Tunga fordon och transporter
RSS icon Home icon
 • Transport på personbil

  Posted on January 31st, 2021 rnn.yqe. No comments

  Ibland kan det vara svårt att få plats med all packning i bilen, speciellt om ni är en stor familj med flera barn som ska åka bort under en längre tid. Det finns flera smarta lösningar för att du ska kunna ta med dig mer packning på din semester.

  Takräcke

  En av lösningarna är att du monterar fast ett takräcke på bilen om du till exempel ska till fjällen och åka skidor. Då är det perfekt med ett takräcke där du kan surra fast skidor och snowboard som annars kanske inte skulle fått plats i bilen. Ett takräcke ska vara enkelt att montera fast och ta av. Det finns takräcken som är speciellt framtagna för din bilmodell men även universala modeller som passar till de flesta bilar med fyra dörrar.

  Takbox

  En annan lösning är takboxen som även den monteras fast direkt på bilen eller på ett takräcke. En del takboxar kommer med ett inbyggt takräcke. En takbox är perfekt för dig som har för mycket packning som inte får plats i bagageluckan. Kom ihåg att inte överlasta bilen med mer packning än vad tillverkaren har som maxvikt på bilen, då det kan resultera i att bilen blir svårare att styra och i värsta fall kan en olycka ske.